Mot Malaysia

Idag tar vi en buss till Kuala Lumpur vid midnatt. Resan ska ta ungefär 6 timmar och jag hoppas att det inte är för kallt så jag kan sova.



Igår åkte vi till Sentosa trots regnet. När vi kom fram hade det slutat regna ändå. Sentosa var en jättestor ö med en massa olika aktiviteter. Bland annat finns där en strand som är gjord från sand från Indonesien.



Vi var och kollade på undervattensvärlden där det fanns alla möjliga fiskar, hajar och en dungon. Vi såg dessutom en delfinshow med rosa delfiner. Showen var inte så rolig i sig men rosa delfiner ser man inte varje dag.





Idag tog vi MRT:n (tunnelbanan) till Sentosa igen och tänkte gå på Universial studios men det var tydligen något skollov nu så det var slutsålt tills på söndag!



Så istället så gick vi på en 4D attraktion. Det var en film om pirater och det kändes som man var med i filmen - stolen man satt i hoppade upp och ner, man fick vatten i ansiktet och det kändes som man blev biten på benen. Ganska häftigt.. Sen åkte vi en annan attraktion som var som en berg och dalbana fast man såg en 4D film. Resten av dagen har vi strögat runt i Chinatown och Little India.



När vi gick av MRT:n kom det fram en tjej till Anders och frågade om han ville var med i ett tvprogram, vi hann aldrig fråga vad det handlade om, men tyvärr så skulle vi ju åka vidare idag så han blev tvungen att tacka nej :P
Jag undrar vad det kan vara för program som han skulle passa så perfekt i?



Vi hörs i Malaysia!

Kommentarer
FATMA | sångerska

Sommarklänning för 155kr - fraktfritt!

http://fatmas.blogg.se/2010/june/saljes-vit-sommarklanning.html#comment

2010-06-17 19:58:58
URL: http://fatmas.blogg.se/
Stina

Åh, jag vill ha ALLT på första bilden!! ^_^

2010-06-18 18:08:19
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0