Viva Las Vegas!!

Skrivet den 2 december..

Oj, var ska jag börja.. Innan vi lämnade Los Angeles försökte vi hitta till Hollywoodskylten för den måste man ju bara se när man är i Hollywood. Det tog oss halva dagen. Som sagt LA är stort som tusan. Efter det satte vi oss i Bumblebee och körde ända till Las vegas. Det tog typ 4 timmar och vägen var mycket tråkig. Speciellt eftersom det var kolsvart ute. Himla smart att vi har en telefon med både Internet och gps. Tips!

Det var en mäktig upplevelse att köra in i Las vegas när det var mörkt ute. Hela staden lyser och glittrar och allt känns så overkligt. Vi sov i vegas i fyra nätter på hotellet Paris och fick en fantastisk utsikt över Eiffeltornet och Bellagio med dess fontän och show. Det lönar sig att fråga! Det kostade dessutom endast 250 kr natten/person. Jag kan rekommendera er att sova i Vegas på vardagarna, då är det mycket billigare och mycket mindre folk.

De första två dagarna var det kanonväder så vi passade då på att ströga runt ute och kolla på alla massiva hotellkomplex. De flesta hotell har ett tema och när man gick omkring på vårt hotell Paris kändes det som man var i Frankrike. Golvet såg ut som gatustenar, det var små franska hus, butiker och restauranger och taket var målat som en himmel så det kändes som man var utomhus. Andra hotell med teman är bl.a. Cirkus Cirkus som har en gratis show varje halvtimme, Luxor som har en pyramid och en sphinx, New York New York som har både en frihetsgudinna, empire state building och The crystler building.

På MGM hade de två lejonungar :)

Fin utsikt!

På vår sista kväll i vegas såg vi något som jag alltid har velat se, nämligen Cirque du Soliel! Det fanns sju olika att välja mellan och vi valde den mest populära – O. Den utspelar sig både i vatten, på marken och uppe i luften. Artisterna var sjukt duktiga och modiga och det var riktigt roligt att se.

Det finns mycket att se i Vegas men det man måste göra är ju såklart att spela och det har vi verkligen gjort. Det finns massor av roliga spel och vi vann en massa. Men så förlorade vi också lika mycket.. Vi vann i alla fall när vi satsade våra 100 dollar på rött!! :D

När man spelar får man hur många gratis drinkar man vill! Himla bra och deras Strawberry Daiquiri var mumsig.

Nu är vi utanför Las Vegas och bor på ett hotell vid hooverdammen som vi ska kolla på innan vi åker till Grand Canyon imorgon. Eftersom det fortfarande inte har kommit någon snö så åker vi direkt till Grand Canyon istället för att åka till San diego som planen var från början. Tråkigt att missa det och Newport beach men vi sparar många timmars körande på det.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0