GOTT NYTT ÅR!!

Det är redan den 2 januari 2011! Igår var vi inte så pigga så vi tog det lugnt hos Frida och Mattias hela dagen och var hemma sent, därav den sena nyårsuppdateringen..

Vi började nyårsafton med att kolla på rean i Nordstan, jag köpte bara en burk chai te, som inte var på rea tyvärr. Sen åkte vi hem till Frida och Mattias där jag och Frida gjorde oss iordning och killarna började med maten.


Klockan fem gick vi upp på en utsiktsplats och kollade på fyrverkerierna. Lite konstigt att de sköt dem klockan fem och inte tolv, men det var iallafall vackert och samtidigt trevligt att kunna njuta av dem i nyktert tillstånd :)

Middagen bestod av en kantarellsoppa, fläskfilé och potatis samt brownie med grädde. Vi blev alla mycket mätta! Senare spelade vi förfestspelet som jag och Anders fick i julklapp vilket innebar en hel del shottar. Nästa gång ska vi nog vara fler personer..

Vid tolvslaget gick vi ut och skålade i champagne och kollade på fler fyrverkerier. Det var helt galet vad mycket fyrverkerier det var. Vart man än kollade blixtrade det i alla färger och det kändes som om man skulle bli träffad hela tiden. Det blev vi också nästan några gånger så det var ganska skönt när vi hade kommit in. Kvällen fortsatte med en god marängtårta och en hel del champagne.
Det blev en väldigt lyckad nyårsafton i goda vänner lag :)


Kommentarer
LIZA

Allt bra med dig? (:

2011-01-05 14:17:19
URL: http://lizachristoffersson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0