Usa guide # 4

Vi har fortfarande inte fått den sista räkningen från resan och därför kan jag fortfarande inte svara på en av de viktigaste frågorna - vad kostade hela resan? Så den som väntar på något gott..

En annan viktig fråga är hur vi reste så det tänkte jag berätta nu. Vi var borta i 73 dagar och hann med att åka igenom 15 stycken delstater och en himla massa städer. Några av dem är:

San Fransisco - Cambria - Santa Barbara - Camarillo - Los Angeles - Las Vegas - Hooverdammen - Williams - Grand Canyon - Flagstaff - Sedona - Phoenix - Willcox - Roswell - Abilene - Forth Worth - Dallas - Houston - Beaumont - New Orleans - Pensacola - Clearwater - Key West - Everglades - Miami - Bahamas - Orlando - Washington DC - New York.De kursiva är ställen som vi bara övernattade på när vi det var för långt att åka hela vägen. Vilket det var ofta. Usa är stort! Vi sov inte i Hooverdammen, Grand Canyon, Everglades och Sedona men det är ställen på vägen jag inte tycker att man ska missa. Vi hade aldrig hört talas om Sedona innan utan det var det hollänska paret vi bodde hos i Williams som tipsade om det. Om ni inte har läst det inlägget från Sedona så kan jag berätta att det är en kanjon som man kan åka igenom som blev en oplanerad avstickare men absolut en av höjdpunkterna på resan. Jättefint!Bilen köpte vi i San Fransisco och Anders hade kollat upp på nätet innan vi åkte vilken vi skulle köpa. Sammanlagt blev det ungefär 1000 mil i bilen men då var det inkluderat en hel del stadskörning. I Brunswick som ligger några timmar från Orlando lämnade vi den för skeppning till Göteborg. Därifrån tog vi sen en greyhoundbuss till Washington DC.


Den gröna utomjordingen i fönstret heter Max och han hängde med oss ifrån Roswell. Francesca var en till av våra följeslagare och den vi gillade minst (gps:en) :P

Några frågor på det?..


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0