Phillip Island & Mornington Peninsula

När vi lämnade Shepparton åkte vi mot Yarra Valley som är närmare Melbourne och är fullt med vingårdar. Därför tänkte vi att vi kanske kunde hitta något jobb i några dagar där men frågade runt och hittade inget. Det var ett fint område iallafall och när vi gick in på en turistbyrå så kom den som representerar drottning Elisabeth i Australien in. Det var en stor händelse där. Vi hade dock ingen aning om vem han var. Men nu vet vi! Så något lärde vi oss av att åka till Yarra Valley. Och så hade vi sex kängurur vid oss när vi åt våra nudlar på den kvällens parkeringsplats/sovplats. Det är alltid trevligt. 

Vi såg massor av söta Wallabies!


Phillip Island var en mycket vacker ö. Vi såg stora Pelikaner bli matade två gånger. Det kan du se varje dag klockan tolv på höger sida av bron innan du åker till Phillip Island. Vi såg även en väldigt stor stingray simma förbi som om han också ville ha en fisk kastade till honom. 

Vi åkte längst ut på ön där det är fullt med sälar på en ö två kilometer ut i havet. Det innebar att vi inte kunde se dem.. Men utsikten var iallafall väldigt vacker och det fanns fina vandringsspår längst havet där man kunde se små pingviner i deras hus. 


Vi var på Phillip Island i två dagar och efter det åkte vi till Mornington Peninsula där hela kusten är full av mysiga byar och vackra stränder. Vi vandrade runt i nationalparken i fyra timmar och såg gamla fort och fåglar.



 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0