Alleppey

I natt sov vi på "the backwaters" i Alleppey. Vi hittade en indisk kille och en kanadensisk tjej som också ville göra samma tripp som oss och tillsammans hittade vi en bra husbåt. Det var definitivt inte billigt men det blev iallafall billigare när vi delade och det blev också mycket roligare att göra det ihop. 

Vi fick en god fisklunch och innan klockan sex stannade vi vid en liten by där vi tog en promenad och kollade på när lokalbefolkningen diskade, tvättade och badade i floden. Efter middagen stannade vi uppe halva natten och pratade, vilket de som jobbade på båten inte uppskattade. Vi betalade nästan 10.000 rupees för båten så vi tyckte att det var upp till oss när vi ville sova. Förutom de sura indierna så var det en väldigt trevlig upplevelse och kul att få lite lyx emellanåt. Alla människor vi träffat hittills har en budget på minst 2000 rupees per dag och vår budget är samma fast för två personer. Så vi reser budget budget i Indien. 

Tyvärr var vädret inget vidare men det regnade iallafall inte och det var inte lika varmt som det brukar vara vilket var skönt. 


Selfies såklart! Indier är proffs på att ta selfies och gör det ofta.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0