Pecha kucha

Hej mina vänner!

Är det bara jag som blir superpigg och glad när solen skiner? Underbart!
I morse ställde jag mig och gjorde kolakakor eftersom det går fort och är lätt. Sen kom mamma och morfar och fikade (därav bakningen). Efter fikat åkte vi till minneslunden och lade blommor hos mina två morbröder som är spridda där. När mamma och morfar åkt hem gick jag in till stan och sökte lite jobb. Alla jag pratade med var väldigt positiva och sa att jag inte skulle ha några problem med att hitta ett jobb. Hmm, jag vet inte om jag kan hålla med om det. Men ett ställe ringde faktiskt precis och frågade om jag vill komma på intervju, så håll tummarna!

På gågatan upptäckte jag en butik som heter The shop som hade massor av fina kläder, konstigt att jag inte hade varit där inne tidigare.. De säljer mest Odd Molly kläder och har även en hemsida som heter - theshopmode.se och säljer även kläder på meinto.se som är lite som Nelly.com.

Ikväll ska jag och Liv iväg på pecha kucha som är ett företagsmingel/event typ, i Skövde. Det ska bli kul!



Ha det nice!

Kommentarer
Julia Hill

sv: TAck så jättemkt!! :D

2012-02-29 16:39:10
URL: http://juliasmagazine.blogg.se/
Mikaela

Tack!



ha en bra kväll :)

2012-02-29 16:53:25
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/
Sannalitens.se

Hej! Gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :) Hoppas allt är bra annars? :)

Kramar!

2012-02-29 18:31:26
URL: http://Sannalitens.se
Melissa - Livet i ett Fängelse!

Önskar dig en god natts sömn ;)

Ska själv hoppa i sängen nu, redan mars också mitt i allt, otroligt vad tiden går fort. Men hoppas du haft en bra Februarimånad och får en ännu bättre marsmånad :)

2012-03-01 01:38:23
URL: http://lavali.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0