Golden Bay

Vi hade det väldigt mysigt i Golden Bay. För att komma dit var vi tvungna att ta oss över ett högt berg med krokiga vägar så det tog oss cirka 3 timmar innan vi var framme. Golden Bay är stället där alla hippies bor och det märktes när vi gick runt och kikade i ett utav samhällena. Först var vi och kollade på Pupu springs där det (förutom i Antarktis) är det klaraste vattnet i världen. Man blev väldigt sugen på att dyka, förr i tiden fick man det men idag får man inte ens ta på vattnet. Vilket gjorde att man blev ännu mer sugen.. Efter det åkte vi till en fin strand innan vi åkte vidare till vårt fina bed and breakfast. På kvällen var vi ute och åt och kollade på en kvinna som spelade gitarr med bara en hand. Hon var jätteduktig och blev väldigt glad över våra applåder.

Fredag morgon åt vi en stor god frukost innan vi åkte till en av världens finaste stränder! Det var ganska tidigt på morgonen när vi kom dit så det var ett väldigt vackert ljus och inte ett enda moln på himmelen. Vid klipporna låg det en tjock säl och hennes söta bebisar och vi var precis brevid dem. På kvällen sov Anders och Anders över, de var trötta efter deras vandring som hade varit väldigt lång men vacker.

På lördag morgon gick jag och Liisen och kikade på marknaden, sen åt vi tacos och efter det var vi och kollade på Alice i Underlandet som var jättebra! Efter filmen var vi på en födelsedagfest och fick lite kiwikultur innan vi gick till Royal där det var ett rockband som spelade. Det bästa var att de spelade en massa System of a Down (som är mitt favoritband) och idag har jag och Marcus ont i våra nackar efter allt dansande och hoppande. Nu har Anders och Anders åkt söderut.


Kommentarer
din Farmor

G RATTIS - GRATTIS -GRATTIS

ÖNSKAR DIG EN JÄTTEFIN DAG



DIN FARMOR OCH CLAES

2010-03-17 21:02:02

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0