Hej!

Det är jättekul att se att ni kommer in och kollar min blogg varje dag trots att jag har varit så dålig på att uppdatera. Tyvärr så har det hänt lite grejer som gör att jag inte orkar blogga just nu. Men jag kommer tillbaka snart igen. Hoppas jag. Ha det så bra sålänge! Och hoppas att ni får en underbar valborgsmässoafton!
Puss & Kram Sabina


Påskpaus

Jag har haft ett litet påsklov - från bloggen det vill säga. Inte från jobbet för där har jag verkligen varit. Varje dag och jobbat mycket. Oj vad folk jag har pratat med. När jag inte har varit på jobbet har jag suttit på min balkong och solat i det underbara vädret och läst ut den sista Twilight boken. Vilken bra bok! Har du inte läst Twilightböckerna så rekommenderar jag dem absolut (det är fyra stycken). Speciellt till tjejer. Och vampyrfans. Det tog mig fem dagar att läsa ut den och nu känns det så där vemodigt att det var den sista boken. Men jag längtar jättemycket till filmen och hoppas innerligt att den är lika bra som boken. Hoppas hoppas hoppas!


Rachel Zoe - Designar för lindex

Har du missat att Rachel Zoe har designat en kollektion för Lindex? Då tycker jag att du ska gå in och kolla på den för oj vad många godbitar det finns. Jag som har shoppingförbud! Det finns bland annat en massa romantiska klänningar och fina shorts.


Vill ha!


Skärtorsdagen

Hej där!

Idag är det skärtorsdag. Dagen då Jesus hade den sista måltiden med lärjungarna. Bland annat. Det är även dagen då alla campinggäster checkar in på campingen. Vi har incheckning efter klockan 15 men sen jag började 8 imorse har det strömmat in folk. Så när jag hade lunch hann jag äta en krokett innan de kom fler folk. Sen värmde jag den igen men hann inte sätta mig ner igen innan det kom folk. Men men, äta är väl onödigt?
Mycket prat om jobbet blir det men det är ungefär så spännande mitt liv är just nu..

Imorgon är jag ledig :) Då ska jag sova så länge jag bara kan och på kvällen blir det påskmiddag hos svärisarna.
Vad ska ni göra på påsk?



Haha! Jag kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden på Luna :D

GLAD PÅSK!


Redhead

Jag är så sugen på att färga håret riktigt rött.. Som de här tjejorna..


En natt hos bästis

Som jag anade blev söndagen en lång dag. Runt 120 checkade ut under dagen och det fanns inte många minuter över att sitta ner. Men det var kul! Hoppas att det går lika smidigt på torsdag då hela campingen ska checka in (cirka 415!).

Inatt sov jag hos Frida och Mattias. Det var jättekul att träffa henne efter så lång tid! Efter Frida mött mig på tågstationen gick vi och satte oss på en uteservering med varsin cider och njöt i solen. Vi hade ju några månader att avverka. Sen åkte vi hem till dem där Mattias stod och lagade tacos. Lyx! Kvällen avslutades framför filmen Burlesque. Jag har alltid gillat Christina Aguilera som sångerska och som skådespelare får hon betyget okej. Filmen var iallafall underhållande och ett plus för Cam Gigandets kropp. Mm mm mm ;) Minus för Christinas fula frisyr.



När jag kom hem satt jag på balkongen några timmar och läste innan morfar kom för en fika.

Ha det gott! xox


Underbart!

Dricka ett stort kallt glas coca cola och läsa en bra bok i solen på min balkong. Det är livet det.
Snart tar jag tåget till Götet till Frida och Mattias. Det är inte helt fel det heller.

Grattis Liisen till jobbet, du är bäst!

Puss & Kram


Sucker Punch

Förra helgen var vi och såg filmen Sucker Punch. Det var en väldigt annorlunda men riktigt häftig film. Den handlar om en tjej "babydoll" som blir inspärrad på mentalsjukhus av sin styvfar som vill ha hennes pengar. Babydoll försöker tillsammans med fyra andra tjejer att rymma och måste hitta fem saker för att lyckas.

Tyvärr känns filmen som en "killfantasi" med lättklädda kvinnor med lösögonfransar och en massa smink samt en massa fightingscener i en bordell. Väldigt annorlunda som sagt men likväl sevärd. 

Något av det bästa i filmen tycker jag var musiken. När where is my mind, som är en av mina absoluta favoritlåtar, spelades fick jag gåshud på hela kroppen.

Filmmusiken har gått i mina hörlurar hela dagen -
Various Artists – Sucker Punch


Lördagsgodis

Det är dansfest i Lischöping i helgen. Det plus sol betyder mycket folk på campingen. Imorgon jobbar jag ett tiotimmarspass och de flesta ska checka ut då. Utcheckning är klockan tre och då ska kanske 150 husvagnar ut. Bring it on! När jag kom hem från jobbet idag däckade jag i soffan ganska fort. Men idag kände jag faktiskt att det var riktigt roligt, tror att det beror att det flöt på och jag kunde det mesta :) Och så kom det in en massa söta barn som ville köpa glass.

Nu ska jag jag njuta av en påse lördagsgodis.

Ha en sweet lördagskväll! 

   


Jag är lycklig :)

Det har varit en lång och kall vinter, men nu är äntligen Frida hemma :) Hon har varit i Nya Zeeland i tre och en halv månad och jag hoppas att hon har tänkt att stanna kvar i Sverige ett tag framöver. Hon har varit saknad!


Vad som fanns i H&M paketet





Varje månad skriver jag upp hur mycket jag har slösat i en kassabok. Mars månad var inte rolig, jag har slösat lite väl mycket. Nu får det bli slut på det. Jag får dessutom inte plats med mer kläder i garderoben.


Ledig!

Idag är jag ledig hela dagen, härligt. Det är väldigt ovant att jobba fem dagar i veckan. Det känns..vuxet. Jag gillar det inte. Men men, för att åka till Usa krävs en hel del pengar så jag jobbar på. Dagen spenderar jag med vampyrer - det vill säga the vampire diaries och twilight. Man får ju passa på när man kan.

Så här blev balkongen efter storstädningen. Nu är det bara en massa blommor och sol som fattas.

Före

Efter


The end

Efter många år och ett långt varmt bad har jag läst ut Harry Potterboken. Den sista. Det känns vemodigt att det inte finns någon bok kvar men samtidigt så är jag glad över att boken var så bra. Nu väntar jag med spänning på att filmen ska komma. 


Sol!!

Åh, idag är det nästan sommar. Vi har skurat och grejat på balkongen hela dagen och det är 16 grader i skuggan. Underbart!

Jag jobbade i fredags kväll och det var en hemskt jobbig kväll. Allt gick fel kändes det som och det kom hur mycket folk som helst. Men det är väl bara att vänjas sig antar jag. Och nu kan jag ju det iallafall så nästa gång det kommer mycket folk kommer det nog gå smidigare.. När jag kom hem hade Anders förfest så jag gick inte och la mig tidigt som jag hade planerat. Så på lördag morgon var det lite kämpigt att gå upp, fast jag följde inte med ut så det var kämpigare för Anders.


Halv nio på lördagmorgon åkte vi till Sockerbruket och ställde oss på loppisen. Det var jättekul men en av de finaste dagarna detta året så ägaren sa att det aldrig har varit så lite folk någon gång. Så alla tyckte synd om oss som stod där för första gången. Men vi lyckades iallafall skrapa ihop 600 kronor på vad jag tyckte bara var skräp. En del av de pengarna slösade vi samma dag på pizza och bio.

Nu blir det grillning på balkongen!

Ha det nice!


Torsdag

Hej solstrålar!

Jösses vilken storm det är idag! Hade det inte blåst så hade det varit jätteskönt, för det är varmt i solen. När jag kom hem från jobbet hade jag choklad på bordet i vardagsrummet som hade smält helt och hållet. Opps!

Min morfar ringde i förrgår och undrade om jag hade någon gammal mobil eftersom hans hade gått sönder. Så jag skickade efter en på elgiganten för 300 kronor med frakt. Det tyckte jag var ett helt okej pris för en mobil.


Nu ska jag gå och hämta mitt paket får H&M :D


Loppisfyndat

Två fina exemplar till samlingen ;)


För ynka 10 kronor styck.


Nytillskott

Igår kom min kära syster och hälsade på mig. Vi åt frukost och hon gav mig lite systerliga råd i livet :)
På kvällen jobbade jag och runt sextiden sa min chef att hon skulle gå hem och att jag fick stänga själv. Eftersom jag aldrig har gjort det förut så fick jag lite smått panik och ångest kan jag erkänna. Idag är jag egentligen ledig men var tvungen att åka till jobbet för ett möte imorse och det var ingen som nämnde något fel. Skönt! Efter mötet gick jag en sväng till hotellet och störde tjejerna lite i arbetet. Tiden går ju så fort när man jobbar att jag aldrig hinner träffa dem och snart emigrerar Malin till Oslo dessutom. Så då får man passa på att träffa dem när de jobbar. ^^

På vägen hem köpte jag med mig kinamat och när jag kom hem hade jag två paket i postlådan. Jag gillar´t! Jag fick böckerna och en mp3 som låter som en maracas när man skakar på den. Jag undrar om det ska vara så? Ett plus var iallafall att det var en himla snabb leveranstid. 

 Nu ska jag fylla min mp3 full med bra musik!


Ha det gott!


Nu har jag -

- deklarerat och det visade sig att jag får flera tusen tillbaka. Halleluja!

- shoppat en ny mp3. Min gamla dog ju av en stöt när jag bäddade på hotellet.

- shoppat billiga böcker. Bara för att det var så billigt.

- shoppat en massa saker på H&M.

Och jag har inte ens gått utanför dörren!

Internet gör livet så mycket enklare.  


Puss


Idag har längtar jag lite extra...

... till THAILAND!!


till värmen,

till havet,

till solen,

till att snorklad run öar, 

till att se på bio i stora mjuka soffor som man kan luta,
 
till att shoppa på MBK,

till att bada i poolen på taket vid midnatt,

till att åka rosa taxibilar, 

till vackra solnedgångar,

till att läsa en massa böcker på stranden,

till att paddla kanot i det klara vattnet.

En dag ska jag ha ett hus där. Och leva lycklig i alla mina dar..



Helt slut

Jag trodde inte att jag skulle ha något att göra på jobbet idag. Men tydligen så ska det bli fint väder imorgon och då vaknar alla campare upp ifrån sina iden. Och en hel del av dem valde att åka till Lidköping. Det är ju inte ens torrt än, vi har knappt någonting i butiken och bara ett servicehus är öppet. Galna människor! Det ska bli en intressant sommar..


Fin


1 april

Det är april idag vilket innebär att jag har jobbat på campingen i en månad och anses rutinerad nog att lära upp andra. Hmm.. Jag är skeptisk..

Annars då? De senaste två dagarna har det inte hänt så mycket roligt. Jag har jobbat, testat det nya löpbandet och jag är väldigt inne i sista Harry Potter boken. Jag har haft den i några år nu men aldrig lyckats läsa ut den men snart kommer ju sista filmen och då måste jag bara ha läst boken. Dessutom är den väldigt spännande och det är svårt att lägga ifrån sig den.

Jag jobbar kväll idag för första gången. Det kan bli lite spännande. Något som är mindre spännande är att jag jobbar varje helg denna månaden. Jag får tänka på att jag efter sommaren kommer att ha sparat ihop en massa pengar :) Det är inte fy skam..

Förresten så fyller min pappa år idag! Grattis pappa!



En såndäringa lista

Alrightie, lite frågor och svar härå

Varm dryck:
Chai latte 
Kall dryck: Hallonsaft
Alkoholhaltig dryck: Strawberry daiquiri
Bröd: Hönöbröd
Pålägg:  Salami
Grönsak: Tomat
Frukt: Physalis
Bär: Körsbär 
Krydda: curry
Godis: Salmiakhjärtan
Kaka: snickerskaka
Snacks: smörpopcorn
Ost: Åh, hur ska jag kunna välja!! Hmm.. Gorgonzola kanske.
Sås: Champinjonsås
Glass: Dulce de leche
Snabbmat: Kebabrulle i smögen
Yoghurt: vanilj
Flingor: Är inte så förtjust i några flingor..
Pizza: Bambino
Naturgodis/Nötter: cashew
Soppa: Mexicanasoppa
Utländskt kök: THAI
Halstablett/Tuggummi: Jenka