Nu har jag öppnat paketet..

- och jag kan inte påstå att jag är helt nöjd. Jag beställde två svarta leggings vilka jag redan hade tidigare men som man aldrig kan få för många av. Det fanns även en vacker klänning i paketet men som var för liten och jag tror att en större storlek skulle bli alldeles för stor. Jag blev överraskad när jag provade jeansskjortan eftersom någon redan hade använt den. Den var skrynklig och luktade parfym. Ioförsig så är alla kläder i butikerna också provade men jag trodde att de kläder man fick hem var nya. Jag har inte helt bestämt mig om jag ska behålla skjortan. Det sista som fanns i paketet var en svart söt kjol som jag fick för ett pangpris och som jag behåller.


xoxo


Lite som julafton

Förra veckan beställde jag kläder från H&M på internet för första gången. Tjejerna på jobbet säger att det är så bra, så jag var ju tvungen att prova. Jag hämtade precis paketet i butiken nedanför, väldigt smidigt. Nu återstår bara att se om innehållet är något att ha..


Lördagsmys med mig själv

Solen var så snäll och visade sig även idag så då passade jag och sambon på att gå en långpromenad längs vänern. Jag tog också tiden på hur lång tid det tar att gå till det nya jobbet. Exakt 30 minuter tog det och det är en väldigt vacker väg att gå. Vi kikade även i lite affärer och letade efter gardiner till köket men det finns inga någonstans så nu kollar jag på nätet istället.
 
Vänern och kullen

Ikväll är Anders bortbjuden och det var flickvänsfritt så jag får stanna hemma själv med Luna. Vi ska äta en massa onyttigheter och kolla på film. Just nu lyssnar jag på jättehög musik och sjunger lika högt till, man får ju passa på när man är själv (stackars grannar^^).

Ha en suverän lördagskväll!


Loppis

Imorgon hade jag och Anders planerat att stå på loppisen på Sockerbruket. Men när jag ringde och skulle boka bord så var det fullt! Tydligen hade det gått så himla bra för dem som stod förra helgen, de hade tjänat runt 4000-5000, så de ville stå denna helgen också. Typiskt..


Träning

God kväll solstrålar!

Vad härligt det var att vakna upp till en blå himmel och sol. Idag har varit världens segaste dag, jag har inte gjort någonting vettigt. Så nu när Anders kom hem tränade vi en stund. Hoppade bland annat hopprep 150 snurr (säger man så?), jag undrar vad grannen under tänker. Tiden går ju så himla fort så snart är sommaren här. Och då känner jag att det absolut är tid till att börja träna. Ingen beach-2011-kropp här inte. Men snart!
 


Beach 2010


Höjden av lycka är:

När man kommer hem från jobbet och upptäcker att man har fått en hel Paradisask från sin svärfar! Tack Egon! Det är ju faktiskt lill-lördag idag också :D


Träning

Jag läste precis på aftonbladet att en timmes städning bränner lika mycket fett som ett träningspass. Det innebär att jag idag tränade i sju timmar. Jag behöver alltså inte ha dåligt samvete över att jag åt två våfflor med grädde när jag kom hem.


Lika som bär




Fest och kalas

Hej bloggen!

I lördags gick jag ut med tjejerna från jobbet. Först var vi på förfest hos en av deras kompisar där vi spelade lite ölspel, frågespel och åt pizza. Sen gick vi till Stadt och skakade våra lurviga. Det var jättekul att dansa och att festa med bara tjejer för en gång skull. Det behöver man ibland..


Tjejerna

Igår åkte vi på kalas för min systerson Felix som har fyllt fem år. Vi fick fika och tårta. Jag tillbringade halva kvällen med att sätta ihop en atlantis-lego-farkost. Det var kul men tog en himla tid.

Legobyggande

Felix blev lite blyg när vi sjöng för honom, så han höll för öronen.


Felix och Albin tuggade tuggummi

Sötnos

Idag var vi i Grästorp igen och grejade hos mormor och hälsade på mamma och morfar. Jag har samlat ihop en massa prylar som jag ska sälja på loppis någon helg.

Ha det bra!


Ny tischa

Dagens tips: Bädda inte en säng med mp3:n i öronen! Tidigare har min mp3 startat om sig typ varje gång jag bäddat på jobbet men förra veckan dog den helt. Och ville inte vakna igen! Den fick sig en rejäl stöt som dessutom gick genom mitt huvud. Så försök undvika det..  

Efter jobbet tog jag en sväng förbi Gina Tricot. Jag tycker att rean detta året var jättedålig, brukar alltid hitta en del men i år känns det som de bara har tagit fram saker som låg långt in på lagret, som ingen vill ha. Jag hittade iallafall en tischa för 49 kronor. Den blir fin i sommar till ett par slitna jeansshorts. Som vanligt kunde jag inte låta bli att köpa en t-shirt med en döskalle på, jag har ju bara cirka tio innan :P 



Nu blir det biff med bambuskott. Mums! (som Maria Montazami skulle säga^^)

Ha en härlig fredagskväll!


Sova!

Hej mina vänner!
Hoppas att ni mår bra idag, själv så är jag jättepigg. Nu. Jag gick upp halv fem idag, jobbade till elva, slappa hemma till två, gick och la mig igen och gick upp nu. Klockan fem! Det var inte helt planerat, men det var skönt skönt att sova. Vi har inget planerat inför kvällen men tjejerna lämnade en massa snacks här igår så det blir väl en kväll framför tv:n med det. Takers hette filmen som vi såg på igår, den var helt okej, helt klart sevärd. Mycket action och många vackra män :)



Knappar

Knappar kan vara bra till mycket. Exempelvis till scrapbookingen. Bilden är från Thailandresan 2007.


Finbesök

Dålig uppdatering på den här bloggen måste jag säga! Det har inte hänt så himla mycket sen senast. Jag har varit i Grästorp några gånger och grejat hos mormor och hittat en massa saker. Och just det ja - jag har sagt upp mig och fått ett annat jobb :) Jag tycker inte att man ska jobba någonstans om man inte trivs med det. Det har varit ett jättebra ställe att jobba på, verkligen. Tyvärr passade det inte mig och därför har jag sökt på ett annat ställe. Jag har hört att det är ett jättebra ställe att jobba på också. Det återstår att se..

Idag var det sjukt mycket att göra på jobbet men som tur var hjälpte söta M mig. Efter jobbet kom Bau, Pg och David hem till oss. Det var typ två år sedan vi sågs senast. Verkligen jättelänge sedan, men det kändes ändå som vi träffades igår. Vi gjorde tacos och spelade Jenka (Jenga, ta i trä eller vad det nu heter?) och Monopol. När vi spelade Monopol ringde pappa och när jag kom tillbaka hade det hänt en hel del. Kort och gott - jag vann inte. Bau slog alla rätt stort.

Imorgon kommer tjejerna från jobbet hit och ska kolla på film. :)



Nu är julen borta helt!

Våren är mer än välkommen. Farmor berättade att min släkt i Tyskland har 14 grader varmt! Härligt!


En lite tanig gran ^^

Före
 
Efter

Jag har jobbat hela helgen så imorgon är jag ledig. Woop Woop!
Ha det gott! Kram


Ikväll blir det bio!


Bild från google 


Julgranen

Jag vill inte ta bort min gran! Den är ju så fin och det blir så mysigt ljus från den när den är tänd. Men ack så den barrar. Jag antar att jag måste slänga ut den inom en snar framtid. Kanske ikväll, eller imorgon.


Måste även slänga ut pepparkakshuset som ändå har blivit alldeles brunt. Jag kan inte säga om det blir något nytt nästa år..

Ha en trevlig lördag! Kraam


Paparazzi

Jag håller för fullt på att lära mig alla funktioner som min nya kamera har. Jag har aldrig haft en systemkamera tidigare så jag har mycket att lära. Och jag har mina offer som jag tar ut mina nya färdigheter över.


Mys!!

Ungefär såhär ser Luna ut när hon skuttar som en kanin. Måste ha en bild bakifrån, då syns det bättre. Haha.

Och såhär ser hon ut när Anders blir högljudd :) 

Idag har jag jobbat och efter det var jag på ett väldigt spännande möte. Jag kan inte säga så mycket mer än så än, men vi får se hur det utvecklas..

Nu börjar halv åtta hos mig, det går ju inte att missa! Lite konstigt att mina favoritprogram handlar om fiske och matlagning. Jag tycker varken om att fiska eller laga mat.. Fast om jag fick åka jorden runt och fiska som Robson Green skulle jag nog tycka att det var kul.

Ha det gott!! Kraam


Nepp det blev ingen bowling..

Istället har jag lekt med katten, som förövrigt tror att hon är en kanin och skuttar på bakbenen, städat skafferiet, ätit kladdkaka och druckit rosé och nu blir det bio. Fast hemma.. Filmen vi ska se heter Red.




Update: Filmen var väldigt bra och absolut sevärd!


Ny design?

Hellooo min vänner!

Jag har försökt göra iordning min bloggdesign (som ni kanske ser). Det gick inget vidare. Jag gav upp. Insåg att jag inte kunde. Och nu ser den ut som den gör.. Om det är någon som kan och vill hjälpa mig så är det bara att hojta till!

Det har regnat nästan hela dagen och hela stan är en isbana. Helt livsfarligt! Det var jobbigt för mig och Anders att gå och tänk då hur det är för alla äldre som knappt kan gå innan.

Imorse när vi skulle gå på loppis var det stängt. Ikväll hade vi planerat att gå på bio men nu när jag kollade var det fullt. Vi som till och med hade köpt snacks. Ingen höjdar dag direkt. Nu måste jag komma på något annat vi kan göra. Mina senaste förslag var biljard eller bowling men Anders har ont i sin arm så det går icke.

Annars får jag stanna hemma och läsa. Just nu läser jag en spännande bok som heter Inspärrad. I vanlig ordning är det en sann berättelse jag läser. Den handlar om en flicka i England vars föräldrar är alkoholister så hon blir runtskickad till olika hem och mentalsjukhus och blir iproppad en massa tabletter trots att det inte är något fel på henne. Mycket tragiskt och än en gång blir jag fly förbannad på samhället som låter barn fara illa. Jag har läst mer än femton liknande böcker och jag blir lika förvånad och arg varje gång att det är möjligt.


Jag är så nyfiken..

Vad är det som har hänt med fåglarna i Falköping?? Det sitter (typ) flera hundra kajor på mitt tak just nu. Vad gör jag om de bara faller ner och dör på min balkong. Vad ska hända med världen. Allt är ju upp och ner. Slår vad om att sommaren kommer bli sjukt varm i år. Det gör mig visserligen inget..

Överkörda? En yrkeschaufför ringde i förmiddags till Länsvet
Bild från aftonbladet


Scrapbookat

Idag jobbade jag från halv sex till halv tre. Det kanske inte låter så mycket i timmar men tro mig, om man har hand om ett helt hotell i princip själv, då blir man trött! Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men stackars J är sjuk, så jag fick ta hennes pass också. Det bästa med att jag ska jobba imorgon är att det är en röd dag. Vilket innebär sovmorgon! Yejj! :P



Som jag har nämnt tidigare så tycker jag att det är kul att scrapbooka. Denna gjorde jag senast.

Puss & Kram


GOTT NYTT ÅR!!

Det är redan den 2 januari 2011! Igår var vi inte så pigga så vi tog det lugnt hos Frida och Mattias hela dagen och var hemma sent, därav den sena nyårsuppdateringen..

Vi började nyårsafton med att kolla på rean i Nordstan, jag köpte bara en burk chai te, som inte var på rea tyvärr. Sen åkte vi hem till Frida och Mattias där jag och Frida gjorde oss iordning och killarna började med maten.


Klockan fem gick vi upp på en utsiktsplats och kollade på fyrverkerierna. Lite konstigt att de sköt dem klockan fem och inte tolv, men det var iallafall vackert och samtidigt trevligt att kunna njuta av dem i nyktert tillstånd :)

Middagen bestod av en kantarellsoppa, fläskfilé och potatis samt brownie med grädde. Vi blev alla mycket mätta! Senare spelade vi förfestspelet som jag och Anders fick i julklapp vilket innebar en hel del shottar. Nästa gång ska vi nog vara fler personer..

Vid tolvslaget gick vi ut och skålade i champagne och kollade på fler fyrverkerier. Det var helt galet vad mycket fyrverkerier det var. Vart man än kollade blixtrade det i alla färger och det kändes som om man skulle bli träffad hela tiden. Det blev vi också nästan några gånger så det var ganska skönt när vi hade kommit in. Kvällen fortsatte med en god marängtårta och en hel del champagne.
Det blev en väldigt lyckad nyårsafton i goda vänner lag :)