Thailand

Igår började vi dagen med lite tjejaktiviteter på ett spa. Det blev gelnaglar, pedikyr och för mig fotmassage. Riktigt skönt! På kvällen åkte vi till Patong och shoppade. Det fanns massor som jag ville ha men försäljarna var envisa som åsnor och det är jag också så det slutade ofta med att vi gick därifrån. Ellinor köpte en jättefin väska och när vi andra skulle köpa en liknande i en annan butik blev hon vansinnig när vi sa vad vi ville ge. Och om vi skulle ge samma bud i en annan butik skulle de döda oss med en pinne sa hon. Trevlig tjej..

Idag har vi hängt på stranden och nu ligger vi vid poolen och slappar men ska snart gå och göra oss iordning för kvällen. Jag hoppas på bättre shoppinglycka idag :)


Varmt och skönt

Nu har vi varit i Thailand i två dagar och det är precis så underbart som jag mindes. På dagarna har vi solat och badat på beachen och på kvällarna har vi ätit gott och shoppat. Det är som det ska va!

Just det ja, jag blev röd som en kräfta igår. Så till er som säger att jag inte får nån färg, ni har fel! :P


Bild från festen i lördags

Imorgon åker jag och sambons hela familj till Thailand! Det ska bli så himla skönt!


Vi får aldrig ha vårt vatten ifred!


Fest

Förra helgen hade vi en heldag i Trollhättan med Frida och Mattias. Vi började dagen med att jag och Frida gick på en sminkutbildning på Make Up Store och jag blev sminkad. Sen åkte vi hem till Yvonne och åt god mat och gjorde oss iordning lite till. Efter det gick vi på musikalen All shook up med Fridas syster i en av rollerna. Den var superbra och Josse var bäst. Sen gick vi på halloweenfest hos Kim och Emma innan vi avslutade dagen med att dansa loss på Lipz. Verkligen en fullspäckad och rolig dag!


En tur till farmor

Förra veckan åkte jag en sväng till min farmor och Claes. Det blev bara 2 nätter men det var bättre än inget. Vi hann med en tur i Ängelholm och en promenad till en laxtrappa. Himla mysigt!