Jag har fått ett jobb!

Jag tror fyrklövern hjälpte för imorse ringde Delicato och sa att jag hade fått ett jobb. 100% tillochmed! Gottegris som jag är så passar det mig som handen i handsken :P Så glad just nu! Nästa vecka ska jag åka till Vingåker och lära upp mig och sen ska vi till huvudkontoret i huvudstaden och presentera mig.



Ha en trevlig valborg!

Fyrklöver

När jag och Anders värmde upp innan vår löprunda hittade jag ett fyrklöver. Hoppas att det hjälper inför jobbintervjun imorgon. Men det skadar ju inte om ni också håller tummarna! Kram


Mina höjdpunkter på USA resan

Okej, många har frågat mig vad höjdpunkten på USA resan var. Det är ingen lätt fråga eftersom vi hann med att se och göra så otroligt mycket. Här är iallafall några av mina favoritdagar/städer/museum/nöjesfält osv i USA.

Det var en jättehärlig dag när vi gick till Golden gate bron. Det tog några timmar att gå dit men det var helt klart värt det för vägen dit var så himla vacker och vi kom fram precis när solen gick ner.

Jag har alltid tyckt att det är spännande med fängelser och tyckte att det var riktigt häftigt att vara på Alcatraz i San Fransisco. Att man blev guidad genom hörlurar och kunde gå i sin egen takt var ett plus.

Highway 1 var en väldigt fin väg längst havet ♥

Las Vegas skulle jag gärna åka tillbaka till. Det var ett enda stort nöjesfält och jag hade kul hela tiden jag var där :P Hade jag dock inte gjort största misstaget någonsin så hade jag varit en mycket mer förmögen tjej idag. Men jag har kommit över det, jag är inte alls bitter... inte alls...

Grand Canyon är en av de vackraste platser jag sett någonsin. Fantastiskt!

Sedona var också otroligt fint och, som jag berättat tidigare, helt oplanerat och därför en trevlig överraskning.

Vi firade julen i Clearwater i Florida och det var en mycket härlig och varm julafton

Det var kul att besöka cowboymeckat Fort worth som inte låg långt ifrån Dallas. Nästa gång jag åker dit ska jag ta med mig bootsen och dansa linedance!

Roswell är en plats jag har velat besöka sedan jag började kolla på serien på tv varje dag efter skolan när jag var typ 12 år. Det var då jag var intresserad av "det okända" och hade hela rummet fullt av självlysande saker. Lite besviken blev jag ju såklart över att jag inte såg några utomjordingar. Men vem vet? Människorna som bodde där var ju bra mysko.

NASA. Mycket coolt..

Bahamaskryssningen var bara ett plus på resan som inte alls var planerad. Jag har sagt hela mitt liv att jag vill åka dit på min smekmånad. Det är bara det att jag är inte så sugen på att överhuvudtaget gifta mig så då tog vi istället chansen och åkte dit när vi ändå var så nära :) Och det var absolut en resa i min smak!

I ♥ New York! Shoppingen, folket, maten. Allt utom vädret var underbart.

Route 66. Nästa gång ska jag ha körkort så att även jag kan få köra på vägen.. Men det va kul att ha åkt på den också.

Everglades var en rolig upplevelse. Ett plus var att man fick ta kort med två alligatorer samt tre ormar och det var kul att åka airboat. Guiderna där vi var, va roliga och duktiga på det de gjorde.

Disneyworld och Universal Studios i USA är mycket roliga ställen tycker jag!

Alla vackra hus och alla härliga människor gör New Orleans till en av mina favoritstäder.

 


Myslördag

Det hör inte till vanligheten att min man är hemma en hel dag. Så idag har vi hunnit med en massa grejer. Vi började dagen med att storhandla eftersom kylskåpet var ekande tomt, sen gjorde vi lunch och bakade cupcakes med min cupcakemaker. Efter det övningskörde vi, det börjar faktiskt bli riktigt kul när man kan lite (sålänge det inte kommer en bil för då får jag smått panik). Nu har vi varit ute i skogen och sprungit och ska laga tacos för lite mys framför en film. Hoppas er lördag har varit lika härlig!


Äntligen färdig


Snyggaste skon ever!

JAG VILL HA!!


Inspiration


Gruppintervjuad

Idag var jag på en gruppintervju. Jag är kluven om jag tycker att det är bra eller dåligt att bli intervjuad i grupp. Å ena sidan var det trevligt att höra om de andra, men å andra sidan så fick jag frågan sist hela tiden och blev nog en aning nervös för det. Men jag va ju klart bäst av dem som va med iallafall. Tycker jag.. Och det är ju bra! :P


Ny kategori

Jag har gjort en ny kategori som heter Hemma hos mig, om ni känner för att kolla in hur jag och min sambo bor. Glöm inte att jag även har en kategori om USA om ni har lust att läsa om den resan utan att behöva bläddra igenom allt annat. Himla smidigt..
Puss och kram


På hyllan

 

 


Instagram

Instagram är himla kul tycker jag! Följ mig på sabinaoxle vettja. Vad heter ni?


Hotell-folket-fest

Igår kom tjejerna som jag jobbade med på Hotell Rådhuset hem till mig på lite fest. Det blev en hel del hotellprat, drickande och dansande och jag hade en jätterolig kväll.


Fredag den trettonde

Är hos min syster och fredagsmyser. Hittills har jag inte haft någon otur fast det är fredag den trettonde. Snarare tvärtom, jag hann med grästorpsbussen. Eftersom jag alltid är sen brukar jag missa den. Speciellt nu när det är punka på cykeln :P
Ha en mysig kväll!


Vid spisen

 

 


Sötast!


Lite presenter

I 25års present av Emelie och Frida fick jag en cupcakemaker :) Det ska bli kul att testa den! Av Fanny fick jag en jättefin bokhållare där jag har satt boken Lyxiga cupcakes och läckra kakor som jag fått av svärpäronen :D


Påskmys

Jag har haft en jättemysig påskhelg med vänner och familj. I lördags var vi hemma hos Philip och Sandra och åt trerätters och spelade spel. Igår hängde vi i vånga halva dagen och på kvällen köpte jag en iphone av en kompis :) Äntligen! Sen kom Emelie som jag inte har träffat på väldigt länge och myste. Idag kom Fanny som jag inte heller träffat på jättelänge och åt frukost och sen åkte vi till Anders föräldrar och blev bjudna på massa god påskmat. Nu blir det onepiece och wordfeud resten av kvällen :P
Puss och kram


Jag har blivit med iphone!

Första gången jag mobilbloggar. Ha det gott :)


Glad påsk från oss


USA bilder från Anders mobil

Miami - där skulle jag vilja vara just nu!

Bahamaskryssning

Grand Canyon

Vita huset

Pannkaksfrukost på hostlet i San Francisco



 


Grattis!

Idag är det den 1 April och både min pappa och min farbrors sambo Mandy fyller år. Grattis till er!!


Myshelg med loppis och earth hour

Frida och Mattias sov hos oss även denna helgen och igår åkte vi till Grästorp för att stå på loppis. Med mig i växelkassan hade jag 1086 kr, det kostade 150 kr att stå där och så köpte jag en korv med bröd för 15 kr. Med mig hem igen hade jag exakt 1086 kr vilket innebär att jag förutom hyran tjänade 15 kr. Inte mycket att hänga i granen. Men kul var det! Det gick betydligt mycket bättre för F och M.

Efter loppisen åkte vi hem till Fridas pappa och åt lunch och på vägen hem tog vi även en sväng förbi mamma.
På kvällen kom Anders hem med pizza som vi åt till skenet av en massa tända ljus eftersom det var earth hour. Efter maten spelade vi Geni som jag vann :)