Midsommar!

Nämen hej!

Jag har haft en kanonhelg! Midsommar firade jag och Anders hos min syster. Det blev både sill, jordgubbar, nubbe, dans runt midsommarstången, trevligt sällskap och en skvätt regn. Allt som hör midsommaren till :)


Albin nubbar :)

På lördag morgon jobbade jag och slutade vid två. Då cyklade jag fort hem och packade för på kvällen åkte vi till Smögen. Där bodde vi i Philips morfars stuga som ligger precis på smögenbryggan. Sweet! Det blev en jätterolig kväll med en massa lekar som jag aldrig lekt förut.

På söndagen var vi inte alltför pigga. Det var tur att vi hade en alkoholmätare med oss så vi visste när vi kunde åka :) När den sa att det var okej tog vi vårt pick och pack och körde till Grebbestad. Där bytte vi bil med Anders päron. Vi stannade med husvagnen och de åkte hem. Himla smidigt. På kvällen kikade vi lite i Grebbestad och i sportshoppen. Man är ingen äkta campare om man inte har likadana joggingdressar, så vi köpte varsin^^. Jag köpte också ett par easytones så nu återstår att se om de är sådäringa bra som alla säger.

Igår åkte vi hem men passade på att gå in på Torp i Uddevalla och shoppa lite till.


Sötnöt!


Anticimexutbildning

Igår hade vi anticimexutbildning på jobbet och fick lära oss om livsmedel, hur man släcker bränder (vi fick släcka en på vatten och en på en docka) och hur man gör HLR. Det var kul och väldigt lärorikt. Efter utbildningen började jag jobba så när jag kom hem var jag ganska slut. Idag började jag dessutom sju så jag ser fram emot sovmorgon imorgon.



Efter ett långt uppehåll från filmtittandet har jag i helgen faktiskt sett några nya filmer. Pirates of the Caribbean, Paul, Priest och Tron Legacy. Alla utom Paul hade jag höga förhoppningar om, speciellt Priest, men blev tyvärr väldigt besviken. Bäst av alla var oväntat Paul som handlade om en alien. Den va kul.


Inte denna Paul..

Utan denna :D


Det blev inget Metaltown..

I helgen var det Metaltown i Göteborg. Jag har sett fram emot det jättemycket men i sista sekunden bestämde vi oss för att inte åka. Dels för att jag bara ville se System of a down och även för att jag trodde att det skulle bli väldigt klaustrofobiskt. Efter att ha läst inläggen på metaltowns facebook sida är jag glad över beslutet att inte åka. Det hade varit jättedåligt organiserat, trångt och flera timmars kö till allt.


Hade gärna sett de här grabbarna..

Vi åkte till Göteborg iallafall och kollade på Pirates of the Carribean i 3D och sov över hos Frida och Mattias. I lördags åkte vi till Allum och shoppade. Jag köpte en klänning och en t-shirt. Rea är trevligt :) Vi hann också med att träffa min bror i Trollhättan och hjälpte honom flytta en massa lådor till mamma i Grästorp. Idag har vi storstädat i lägenheten, tvättat och storhandlat. Sånt som kanske inte är så roligt men som är välbehövligt.

Puss & Kram


Åh nej!

Idag hade jag planerat att göra så himla mycket men hittade verkligen inte energi till att göra nått. Så istället har jag tillbringat halva dagen i solen, läsandes och irriterad på tjejen i string som låg på ica taket. Skyl dig, kvinna!

När jag var och handlade blev jag sjukt sugen på matjesill och färskpotatis. Mums! Det var dock inte lika kul när jag tappade hela burken matjesill på golvet. Hela lägenheten stinker nu fisk och det försvinner inte! Anders kommer inte bli glad när han kommer hem. Han hatar fisk..


Fest och Liseberg

Även denna helgen blev väldigt rolig. I fredags blev det lite utgång igen. Vi var fem personer på förfesten hemma hos mig och vid tolvtiden gick vi ut. Det var lite måndaxklubben känsla på Stadt, vi fick så i kö för att komma in och det var så mycket folk att det var omöjligt att hålla ihop. Men jag hade en jätterolig kväll och träffade många från jobbet (annars kände jag inte så många :P)

I går så var jag, Anders, Frida och Mattias på Liseberg. Vi hade en jätterolig dag! Jag och Frida avstod från att åka den nya AtmosFear men Anders och Mattias var modiga och åkte den. Jag åker allt utom de den nya, höjdskräcken och uppskjutet. Roligast var helt klart Gasten och Balder.
 
Våra vinster!


Festis

Hejsan hoppsan!

Jag började tidigt idag och är sjukt trött nu. Fast det har jag inte tid med för när som helst kommer det folk. Ja, det blir 18 denna veckan också :P Man är inte äldre än man gör sig.. ^^
Hoppas att det blir lika kul som förra helgen. Jag inviger den nya klänningen och strumpbyxorna med hjärtan på. Jag försökte ta ett kort men jag fattar verkligen inte hur det ska gå till. Blir inget bra.. Men men..

Ha en wunderbar fredagskväll!


Shop til you drop

Hej mina vänner!

Vilket väder det har varit idag! Precis när jag kom till jobbet började det blixtra och åska och spöregna. Jättemysigt! Men jag hade ju hellre legat hemma än jobbat. Efter jobbet gick jag ut på stan på jakt efter ett par Easytones. Istället hittade jag ett par andra skor, en klänning, strumpbyxor och lite smycken. Prisa skatteåterbäringen :)


En alldeles underbar klänning från Gina Tricot. Tur att den bara fanns i svart annars hade jag viljat ha den i alla färger!



Det finfina rosa eiffeltornet är självklart från Paris fast jag har inte visat det tidigare så jag slängde med det i de här bilderna :D Döskalleringen är från pojkavdelningen på H&M och passar mig perfekt.

Jag kan inte få nog av vita tygskor. Tyvärr blir det smutsiga på nolltid.

En stor ring och en hårrosett.

P&K


Nationaldagen!

Grattis Sverige på nationaldagen!
Du är ett helt okej land att bo i måste jag säga. Iallafall på sommaren. Vintern kan kvitta.
Förra vecka försvann fort som blixten och idag är det en ny vecka. Jag jobbade från sju till tre och det var den stora utcheckningsdagen idag. Det gick faktiskt förvånansvärt bra. Det var en jämn ström med folk hela tiden och de allra flesta var supernöjda och hade helst stannat kvar. 



I fredags jobbade jag och F till halv elva och efter det blev vi sugna på att testa äventyrsgolfen på campingen, som för övrigt var grym! Efter golfen blev vi partysugna så vi åkte hem till oss och bytte om, slängde i oss några shottar och drog ut på Stadt. Och det blev en superrolig kväll!

På lördagen åkte vi och hälsade på mamma i Trollhättan. Passade även på att äta på Max som jag tycker har den godaste hamburgaren av alla kedjor. På kvällen gick vi ut och kollade på crusingen i Lisch och det resulterade i att vi inte var hemma förrens vid halv tre på natten. Det var sviiinkallt! Men kul!

Igår fyllde Anders bror 30 år. Grattis! Det firades hos Anders päron med en god smörgåstårta och jordgubbstårta. På kvällen spelade vi kubb och jag får väl erkänna att killarna var liiite bättre än oss tjejer. 

Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag har!   


Fler bilder från dag 3 i Paris































Puss & Kram!


Paris dag 3

Dag 3 gick vi upp tidigt, åt frukost i sängen och tog metron in till Paris. Som vanligt var det jättemycket folk i tåget. Jag tyckte det var mycket folk i Kina men i Paris är det nog snäppet fler. Det är också otroligt mångkulturellt. I tåget från flygplatsen var det bara mörka och kineser. Och jag och Anders.

Vi började med att åka till Notre Dame där vi fick stå i kö i 40 minuter. Det var mäktigt att vara inne i kyrkan där det var högt i tak och en kör som sjung stämningsfullt. 422 stentrappsteg var det upp till toppen där det var en fantastisk utsikt över hela Paris. På toppen kollade vi på en utav klockorna och letade efter Quasimodo men vi hittade bara hans stenkompisar :)



Efter Notre Dame gick vi till Louvren och kollade på Mona Lisa. Det var inget speciellt. Hon såg ut som jag trodde att hon skulle se ut :) Det var så otroligt mycket folk där och det skulle säkert ta en vecka att gå igenom hela Louvren så vi var inte där inne så länge.

En sak som överraskade oss var att det var gratis inträde till både Notre Dame och Louvren om man är under 25! TIPS!

Vid åtta tiden var det fortfarande lika varmt ute så då gick vi i lite butiker. Bland annat var vi inne i Ladurée och köpte goda macarons :) och jag köpte en fin klänning och ett par shorts på Zara.

Efter shoppingen så satte vi oss i parken framför Eiffeltornet med våra macarons och klockan tio började det glittra jättefint.




Fler bilder från dag 2 i Paris






Louvren

Sacre Coeur

Utsikten från Sacre Coeur

En gata i Montmarte

Moulin Rouge

Lido


Paris dag 2

Andra dagen i Paris fyllde Anders 24 år. Dagen inleddes med champagne, jordgubbar och frukost på sängen. Sen tog vi metron in till Paris och gick runt i stan hela dagen. Vi såg bland annat Eiffeltornet, Notre Dame, Sacre Coeur, Invalides, Moulin Rouge, Louvren, Seine, Champs elysée och Triumfbågen. Det var en underbar och väldigt varm dag och på kvällen insåg vi hur mycket solen hade tagit eftersom vi båda var jätteröda i ansiktet. Vi hade inte haft en tanke på att smörja in oss..



Fortsättning följer..