Sista föreläsningen

Idag hade vi den sista föreläsningen i det lilla mysiga huset i stadsträdgården. Det känns väldigt tråkigt eftersom jag aldrig har trivts så bra någonstans som jag har gjort på skolan och med klasskamraterna. Men vi träffas ju igen om en månad så då har jag något att se fram emot. 

Föreläsningen hölls av Gothia cups vd Dennis Andersson och det var väldigt intressant att höra alla hans berättelser, hade kunnat stanna några timmar till om jag inte hade haft så himla mycket annat att göra.

Efter föreläsningen gick vi igenom Hjo redovisningen och är i princip färdiga med rapporten (bara lite fotnötter kvar) så då kan jag pricka av dem på listan :)

Jag och Clara och åt på Elake Måns en sista gång, självklart en salami brie smörgås, innan Lidköpings ljuständning. Allt var över på ungefär tre minuter men det var iallafall mysigt att se.

Det ska bli skönt att inte ställa klockan imorgon och sova ut. De närmaste två veckorna ska jag bara plugga med undantag på söndag då jag ska åka till mamma eftersom det då var sju år sedan hennes olycka och på kvällen ska jag mysa med systerbarnen.Lisch på vintern. Det var tyvärr inte lika mycket snö idag..


Mycket att göra!

Nu har jag äntligen gått och skaffat mig en blogg. Det är många som har varit på mig och jag har till och med blivit kallad för "en sån som har en blogg" (vet inte om det är en komplimang dock). Jag har inte tyckt att jag har haft något att skriva om innan eftersom jag bara har pluggat de senaste snart 2 åren. Men om knappt 3 veckor ska jag åka till Australien och Nya Zeeland och jag hoppas att det iallafall är några nära och kära som vill läsa om mitt liv på andra sidan jorden!

Att jag åker om 3 veckor innebär inte bara glädje och förväntan utan även en hel del stress.

Så för att få lite perspektiv på saker och ting följer här en liten lista vad jag har att se fram emot innan jag åker:

 Skriva och sätta ihop ett examensarbete - ett häfte om Australien.
 Skriva en rapport på examensarbetet.
 Skriva en turistisk utvecklingsplan om Hjo.
 Göra en powerpoint om Hjo rapporten.
 Ha ett muntligt föredrag om Hjo.
 Skriva en hemtenta på 6 frågor á 3 sidor på varje.
 Plocka bort alla mina saker i lägenheten.
 Packa! och allt vad det innebär.

Det va det mesta iallafall. Sen ska jag även försöka hinna med att träffa lite släkt och vänner. Om jag hinner...

Puss och Kram Sabina


Välkommen till min nya blogg!