Vampires

1289848597409_f_large255689_213237002043650_100000720546398_705416_7532878_n_large


Kors i taket

Idag kom Anders mamma hem till oss och hjälpte mig att tvätta våra fönster. Jag har alltid haft problem med det eftersom jag inte tycker att det har blivit fint men nu har jag lärt mig hur man ska göra. Vi hann också med att lägga upp mina gardiner i köket vilket jag också tycker är svårt. Det blev jättefint! 
Tack så hemskt mycket för hjälpen och för en mysig kväll! 


Nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywoodfruar.
Någon mer än jag som tycker att Gunilla borde in på psyket?


Pepp


Helg

Igår kom Emelie en stund och vi gick på jakt efter ett par senapsgula strumpbyxor. Hittade dock inga.. Sen fikade vi på min balkong i det fantastiska vädret. Brittsommar eller vad heter det? Härligt! På kvällen var jag ensam hemma och kollade på film och en massa True blood avsnitt. Har bara ett kvar nu! Inte okej. Idag har jag städat och tvättat hela dagen. En typisk söndag i mitt liv :)

De senaste dagarna har jag hunnit med att se lite filmer som jag kan rekommendera. Den första är en tecknad film som heter Rio. Jättemysig film. Den andra är Super 8, som inte alls var vad jag hade förväntat mig men ändå spännande. Det var lite ET-känsla över den. Den sista filmen som jag sett är Thor som var som en typisk Marvel film med en nypa nordisk mytologi. Jag ser fram emot tvåan på den.


Nu ska jag äta våfflor och kolla på Brudens bästa man.


Testade på att vara en student i Lund för en helg

När jag var hos farmor hann jag även med en sväng till min goda vän Emelie som pluggar fysik i Lund. Vanligtvis kommer inte en vanlig "arbetare" som jag in på någon av uteställena i Lund som bara är till för studenterna men såhär i början av terminen går det att tänja på reglerna lite ;)

Meningen var att jag bara skulle stanna en natt men det var ju så kul så jag stannade två. Första kvällen hade vi fest i Em´s korridor med en massa nytt och roligt folk (tänk hostel utomlands). Sen drog vi vidare till en nation och dansade loss. Avslutade kvällen med twister och hembakat bröd i samma korridor vi började i.

Nästa dag hjälpte jag Em när hon jobbade på kulturnatten med att blåsa upp massor med ballonger. Det resulterade i en del sår på fingrarna och när Em frågade ifall jag hade något plåster stod det lägligt en man och väntade på att få en ballong som hade plåster i sin rock. Samt en armekniv att klippa plåstret med! Jag undrar vad som skulle komma ut om någon vände honom upp och ner och skakade?^^ 

På kvällen förfestade bara jag och Em lite innan vi drog vidare till en nation som tydligen var väldigt populär för vi fick stå i kö i en timme. Väl inne dansade vi och pratade med folk. Eftersom vi knappt sovit något natten innan så blev det en ganska tidig kväll..




xoxo


Bytte Skåne mot Göteborg

Hejsan hoppsan.
Nu har jag lämnat farmor och skåne och istället åkt till Frida i Göteborg. Jag hade en jättemysig vecka hos farmor och nu är jag laddad med en massa positiv energi. Vi har bland annat ätit på tomatens hus och varit på Sofiero och kollat på en kaktus som bara blommar efter 50 år. Sedan dör den..
Hinner inte skriva mer nu för vi ska gå och köpa godis men jag lägger upp några bilder från veckan.

xoxo


Höst hos farmor

Nu är jag nere i Skåne och hälsar på farmor. Jag kom tog tåget hit i måndags och de senaste dagarna har vi bland annat kollat i butiker i Malmö och i Helsingborg. Det är inte lätt att gå i butiker när man är så sjukt shoppingsugen som jag är och man inte får shoppa..

Idag när vi va ute i trädgården och grejade inför hösten så kom det en katt på besök som var jättestor. Han följde efter oss en bra stund och ville gosa. Sen försvann han men när vi gick in hittade vi honom i vardagsrummet :)

Imorgon åker jag till Lund för Emelie ska visa mig hur man festar som en Lundstudent! :D

Missa ♡ natalie


Bröllop <3

Igår följde jag med Anders och hans familj på bröllop i Fyrunga och Huttla Kvarn. Det var en jättefin vigsel i en mysig stämningsfull kyrka. Bröllopsmiddagen bestod av kantarellsoppa, viltbuffé, en mumsig cheescake samt en massa roligheter och tal.
Summan av kardemumman: en väldigt roligt kväll och ett lyckat bröllop.



Finbesök

I fredags kom Liisen hem till oss :) Som vanligt hade vi en miljon saker att prata om och slutade inte förrän vi somnade. Jag och Anders mötte upp henne på stan, sen gick vi hem och delade på en flaska vin och efter det gick vi till Bakgår´n (fd. larssons skafferi) där vi delade på 8 tapas rätter. Otroligt gott!! Det ska jag definitivt äta igen snart.





När vi hade ätit hamnade vi på Harrys. Plötsligt kom det en massa folk och de släckte ner. Vi hade inte alls planerat att festa utan var båda lätt sletna men som vanligt så hade vi jättekul. Vi passade inte alls in bland alla uppklädda jättespacklade 18-åringar utan såg mer ut som vi skulle och gå träna :P

 Tack Liisen för en kanonkväll, hoppas vi ses snart igen!


Bio och gym

Det blev bio i måndags. Vi såg den nya apornas planet och jag tyckte om den jättemycket. Anders var inte lika övertygad. Den utspelar sig innan de andra filmerna och berättar varför alla människor dör och aporna blir smarta och börjar prata. Självklart var det människorna fel. Ska ni se den rekommenderar jag att ta med näsdukar om ni är lika känsliga som jag är. Snyft!



Resten av veckan har jag jobbat på gymmet och hjälpt till med det administrativa. Det har varit roligt att träffa en massa folk som man inte sett på år och dar. Samt lära känna nya människor.


Idag jobbar jag inte eftersom Liisen ska komma hit! Wohoo! Det har jag sett fram emot länge.

Ha en fantastisk fredag! 


Kycklingpaj och städ

Även denna måndagen träffades vi och bakade. Fast denna gången blev det en kycklingpaj istället för något sött. Den blev otroligt god och var dessutom lätt att göra! Det tycker jag om. Denna gången var vi hemma hos Carro som hade det väldigt fint och mysigt hemma hos sig. Hon hade dessutom en bastu i källaren. Lyx!


 

Resten av dagen har jag tvättat och städat. Om Anders inte kommer hem för sent ska vi gå på bio och kolla på Apornas planet.

Ha det gott!


Hmm..


2 månader kvar :D


New York

Miami

Roswell :P

Los Angeles

Las Vegas


LISTA ÖVER SOMMAREN 2011!

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Jobbat på en camping.

Vilka länder besökte du? Frankrike och Danmark.

Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? Att ligga på en strand en hel dag.

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? 29 Juni. 

Största misstaget? Gräva ner mig i något som jag inte kan göra något åt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förskyld.

Bästa köpet? Mina easytone.

Sommarens väder? Mycket regn.

Vad spenderade du mest pengar på? Festa :)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Åka till pappa och träffa släkten.

Sommarens låt?
Where Them girls at? Fest hos Mange? Jag vet inte..

Vad önskar du att du gjort mer? Hälsat på mamma. Träffat kompisar.

Hur tillbringade du midsommarafton? På jobbet och hos min syster.

Sommarens favoritprogram på tv? Stamliv med Bruce Parry.

Böcker du läst den här sommaren? Flickan från tjugotalet, Den dagen min dotter blev galen, Den tusende gången.

Något du önskade och fick? Träffa en massa sköna människor.

Något du önskade dig men inte fick? En miljon!

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? Bakade cupcakes.

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Mer strandhäng och mer tid med sambon.

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? Piké och jeans :P

Sommarens bästa tillfälle? Farmors födelsedag och alla fester.


Bild lånad från Mikaela ;)


Öppet hus på Kvänums träning och hälsa

Igår var det invigning på min sambo och hans två kompisars nya gym i Kvänum - Kvänums träning och hälsa. Det gick jättebra och det kom mycket mer folk än vad jag hade förväntat mig. Alla var dessutom väldigt positiva till gymmet. Så nu håller vi tummarna på att det är många som vill gå med!




Ett av tre rum

Efter vi stängt gymmet åkte vi till Anders föräldrar och kollade på bygget de har hållt på med hela sommaren. Det var enormt! Riktigt bra jobbat. Jag är stolt. :)


Bakstuga

I måndags bakade Charlotte, Mikaela, Carro och jag cupcakes hemma hos mig. De blev jättemumsiga men tyvärr blev det inte så många så de tog slut väldigt fort :P




Efter Mikaela och Carro gått till jobbet så hade jag och Charlotte en riktig tjejdag. Mys! 


Mitt favvoprogram

Har du missat dokumentärserien Stamliv med Bruce Parry har du missat något fantastiskt bra. Google it! Jag har blivit lite besatt. Serien handlar om äventyraren Bruce som åker runt i världen och lever i olika stammar och lär sig allt om deras traditioner och livsstil. Otroligt fascinerande.