Du fattas mig pappa

Den nionde mars gick min pappa bort. På ett sätt var det väntat men när det väl hände var det våldsamt smärtsamt. Man säger att tiden läker alla sår. Just nu har jag ett stort köttsår i mitt hjärta och trots att det kommer läka kommer det lämna ett stor ärr. För alltid. Han finns inte mer. Det gör så fruktansvärt ont. Halva mig. Min pappa. Finns inte mer. 

Mitt liv har aldrig varit lätt. Mycket därför som jag reser så mycket som jag gör. Då slipper jag må dåligt. Vara en smula lycklig. Min pappa förstod och jag kunde alltid prata med honom om allting. Jag fattar inte hur något någon gång ska bli lättare utan honom. 

Den 31 mars ska vi sprida hans aska i havet. Den 1 april skulle min pappa ha fyllt 50 år. Så jävla orättvist är livet. 

❤️

Great ocean road & Grampians

Vi hade fyra trevliga dagar med Gerrits pappa Theo och Sonja. Vi visade dem våra smultronställen, gick till Queen Victoria night market och åkte en heldag till vackra Great Ocean road. Nu har de åkt vidare på nya äventyr i Nya Zeeland. Helgen spenderade vi med Emelie och Rupert en sista gång innan vi lämnade Melbourne. På fredagen åt vi tacos och festade till. Lördagen myste vi bara och på söndagen var det Sydney Road street festival med en massa stånd och gatumusikanter. 

När vi gick till affären i Brunswick på fredagen låg det en död man på vägen som precis hade blivit överkörd. Det var otäckt att se. Vi läste senare att det var en 25 årig italienare som hade cyklat med sin partner när någon i en parkerad bil öppnade dörren och putta ut honom på vägen. Och där var en lastbil som körde över honom. Väldigt tragiskt. 

Nu är vi on the road igen och letar jobb. Vi har hela tiden åkt i riktning mot Adelaide men har nu ändrat destination till Renmark då vi hört att det ska finnas jobb där. Vi har kommit fram till att det bästa är att gå in till alla turistinformation kontor och fråga efter nummer att ringa eller så kan man ringa till National harvest Labour information center på 1800 062 332 och fråga efter jobb i ditt område. Eller kolla på deras hemsida harvesttrail.gov.au. Tydligen är det inte så mycket jobb i south australia för tillfället. 

Innan vi åkte mot Renmark tog vi en tur till Grampians National park som ligger några timmar utanför Melbourne. Där gick vi i några vandringsspår som var lite småjobbiga för mig med sämsta konditionen men det var helt klart värt det. Superfint var det och vi såg massor av wallabies, kängurur och papegojor. När vi var i Halls gap som är byn man utgår ifrån i Grampians stannade vi vid en fotbollsplan där det var 25 stycken kängurur. Vi gick till dem så vi bara var nån meter ifrån och hängde ett tag. De bara tittade på oss då och då men brydde annars inte om oss. Det var en trevlig upplevelse.