Hemma från Paris!

Nu är vi hemma efter en snabbvisit i fantastiska Paris. Vilken otroligt vacker stad det är. Höga vita hus med franska balkonger, stora kyrkor, vackra fontäner och enorma slott. Det kändes verkligen att det var kärlekens stad. Love was in the air :D

Resan ner gick jättesmidigt. Vi bytte flyg i Frankfurt och tåg tåget från flygplatsen i Paris till Malakoff där vi bodde. Det var hysteriskt mycket folk på tåget och jag stod under två långa mäns armhålor en bit (som kändes som en evighet). Det är tur att jag tog med mig en så duktig kartläsare annars hade jag nog hamnat någon helt annanstans. Hotellet vi hade bokat byggdes år 2008 och var jättefint och fräscht förutom att det var en bäddsoffa så det var lite trångt. Det fanns även ett litet kök så vi köpte frukost som vi åt innan vi åkte in till Paris på morgonen. Den första kvällen gick vi bara runt i området där vi bodde och njöt av det härliga vädret och åt på restaurang.Fortsättning följer...


Kjolshopping

Idag glömde tjejen jag skulle jobba med att hon skulle jobba. Så jag fick jobba själv. Det var inget problem för min del, mer besvärligt för henne. Men det innebar att jag fick jobba över en och en halvtimme eftersom det var så mycket att göra. Efter jobbet kikade jag lite på stan och köpte mig en kjol på "hör och häpna" KappAhl. Jag tror jag aldrig har shoppat på KappAhl tidigare och jag kan inte påstå att det fanns överdrivet mycket men iallafall en fin kjol :)Det är lite stress för tillfället eftersom jag jobbar imorgon och i övermorgon åker vi ju och jag har massor att göra innan. Ojoj..

Ha det gott!!


Back to school

Idag hade vi SCR utbildning på jobbet. Det var sådär kul men vi fick reda på en hel del nyttiga saker. Jag fick även ett diplom! Det är aldrig tråkigt :)

Good news! Askan har börjat lägga sig och vulkanen börjar somna in igen. Gött! Då blir det med all sannolikhet Paris på lördag. Börjar änna få lite resfeber, jag kan ju inte ett ord franska. Ska banne mig gå och packa nu :)
  


Nyfrissad

Igår var jag hos frissan och blev snäppet blondare än vad jag hade tänkt. Jag ville färga håret rött först men har läst att man måste färga det typ två gånger i månaden och det är jag alldeles för lat för. Dessutom tyckte inte min frisör att det var någon bra ide då jag har så tunt hår och sa att jag tillslut skulle tappa håret. Nej tack! Så det fick bli blont.

 


PARIS!

För någon vecka sedan beställde jag och min älskling en resa till Paris. Planen var från början att vi skulle åka dit när jag fyllde år men nu blir det istället när Anders fyller år. Om det nu blir av? Det är ju ett jäkla askmoln påväg hit och jag hoppas innerligt att det har försvunnit på lördag. Förra året lyckades vi undkomma askmolnet när vi åkte till Indonesien istället för hem till Sverige. Men många av mina klasskamrater blev då fast i Hong Kong i en vecka. Det skulle ioförsig inte vara helt fel att vara fast i Paris :)


Du själv är viktigast.

Mitt största problem i livet är att jag bryr mig för mycket. Jag kan inte förstå folk som inte bryr sig. Hur gör man? Min bror säger till mig att jag bara ska tänka på mig själv och skita i alla andra. Det är så mycket lättare sagt än gjort. Men jag ska försöka... Från och med...Nu!De senaste veckorna har jag jobbat nästan varje dag och igår hade vi kickoff. Jag jobbade till klockan tre och kvart över hade vi möte. Efter mötet hade vi en genomgång då vi gick runt på campingen och jag fick en massa svar på frågor jag funderat över de senaste månaderna. Efter det var tanken att vi skulle köra 5-kamp men precis då öppnade sig himlen och det slutade inte regna på hela kvällen. Så istället satte vi oss och tjöta och åt i restaurangen. När jag kom hem var jag helt slut och idag är jag ledig så jag passade på att sova ut ordentligt.


Nobodys home..

well,I couldn't tell you why she felt that way,
She felt it everyday.
And I couldn't help her,
I just watched her make the same mistakes again.

What's wrong, what's wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
It's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.

Open your eyes and look outside, find the reasons why.
You've been rejected, and now you can't find what you've left behind.
Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
It's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.

När jag inte trodde det kunde bli värre, så blev det det.. Så jävla orättvist.