Inresetillstånd till Usa fixat

Ett inresetillstånd till Usa kostade 91 kr och det var lätt fixat över internet.

En utav frågorna ser ut så här-
Have you ever been or are you now involved in espionage or sabotage; or in terrorist activities; or genocide; or between 1933 and 1945 were you involved, in any way, in persecutions associated with Nazi Germany or its allies?
Svarar man ja på den frågan blir man med största sannolikhet nekad inträde :P

Authorization Approved
Your travel authorization has been approved and you are authorized to travel to the United States under the Visa Waiver Program. This does not guarantee admission to the United States; a Customs and Border Protection (CBP) officer at a port of entry will have the final determination.

America, the beautiful | Jamestown, Rhode Island
10 dagar kvar!!


Selle som Zlatan

Jag har tidigare berättat om Buhar som jag har jobbat med i sommar.
Jag jobbade även med hennes son Selle som gör en grym imitation av Zlatan på aftonbladet - http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotboll/article13848652.ab.


Check it out :)


Slänger in en dagens lista...

Dagens humör: Städhumör.
Dagens bästa:Massa mys och bus med Luna. På andraplats: Anders kom hem med mitt favvogodis!
Dagens planer: Ärenden på stan och städa kökshyllorna.
Dagens ord: Sabina :)
Dagens klädsel: Jeans och skjorta och sen aladdinbyxor.
Dagens köp: Klippning av löshår.
Dagens dummaste: Att morfar är sjuk. Inte okej när vi snart ska åka :(
Dagens fundering: Vad tusan ska jag packa ner?!


Dagens resrutt :P


Hostel i San Francisco bokat!

När jag skrev ut usa biljetten upptäckte jag att jag hade glömt att skriva Anders andranamn.. Oopsie daisy.. Så jag ringde till Kilroytravels (där vi bokade biljetten) och frågade om jag kunde lägga till ett namn. Då sa hon att det inte skulle vara några som helst problem så det hoppas jag verkligen inte att det blir..

Nu har jag iallafall bokat boendet i San Fransisco där vi landar. Dels så är det jätteskönt att ha ett boende så man slipper leta när man kommer fram men i usa så måste man tillochmed ha det för att få komma in i landet.

Jag valde att boka ett hostel som min goda vän Emelie rekommenderade, nämligen USA hostels San Francisco. Jag hoppas att det blir ett bra ställe att börja resan på. Det är även därifrån vi ska försöka att köpa en bil.. Det ska bli spännande  :)
 


Sabinadagen

Idag har jag namnsdag! Hurra för mig :) När jag och mina syskon var små fick vi alltid något av mamma när vi hade namnsdag, typ en tjuga eller en bok. Idag får jag nöja mig med att mamma ringer och sjunger för mig. Det är inte fy skam det heller..

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på spahörnan http://www.spahornan.se/ av Anders och det var jag och utnyttjade igår. Jag började med en tjugo minuters massage av ryggen och det gjorde ONT! Aj aj aj vad smärtsamt det var. Jag har tidigare bara varit på thaimassage men denna gången var det en annan sorts massage där hon tryckte ut varenda knut i ryggen på mig. Och det var uppenbarligen massor av knutar! Men det kändes skönt efteråt. Typ. Det var iallafall behövligt. :P
Efter massagen noppade och färgade hon mina ögonbryn. De blev mycket mindre än vad jag brukar ha dem men det var bara positivt enligt Anders så jag får väl lita på honom. Jag kan starkt rekommendera alla att gå till Susanne på spahörnan och göra en behandling!


Before 2013 Im going to..


Okej det kanske är lite väl optimistiskt. Men jag vill vill vill!!!

http://perfectbucketlist.tumblr.com/


Things I have already done..


Before I die Im going to...


13 dagar kvar!!

Nu börjar resfebern infinna sig så smått..
Anders har bestämt sig för att vi ska köpa en bil iallafall. Den här bilen tycker han att vi ska ha.




Jag är lite skeptisk men den är iallafall fin :)


I'm back!

Jag kom hem iförrgår efter en vecka hos pappa i danmark. Vi gjorde inget speciellt men det var skönt att komma hem till honom och bara ta det lugnt och prata. Både jag och pappa tycker om att sova på morgonen och vara vakna på nätterna så vi var uppe halva nätterna ihop. Jättemysigt! Vi kollade på en massa bilder från när pappa ung och från när han var sjöman. Jag hittade en asball bild från när pappa var typ 14 år och det visade sig att även min bror tyckte bäst om den bilden :)

Innan jag åkte hem till Lisch tog jag en sväng förbi Frida och Mattias som hade fest. Det "gamla gänget" samlades och vi hade lika ruskigt roligt ihop som vi hade förr i tiden!

På natten blev vi väldigt ostsugna, speciellt Johan som tog sig ett bett :P

Idag har det varit en typisk ärendedag och jag har varit ute hela dagen. Jag hann även med en fika med Liv som jag inte träffat på mycket länge. Vi fikade på limtorgets café som är ett supermysigt fik med den gamla inredningsstilen som jag tycker om - http://www.cafelimtorget.se/default.aspx.

Imorgon ska jag på spa!! Det ska bli jätteskönt :D


Takstolskalas

Igår stod jag och Anders för andra gången på loppisen på sockerbruket. Förra gången gick det kasst. Denna gången ännu kassare. Men jag tycker ändå att det var kul! 500 kronor är ju bättre än inget :)

På kvällen åkte vi till Anders föräldrar för att ha takstolskalas. För dem som inte vet vad det är kan jag berätta att det är en fest man har när man har byggt något, för alla dem som varit med och byggt. Det blev en väldigt trevlig kväll! När gubbarna satt och pratade om bygget spelade jag ölspelet med en 16åring och en 13åring. Det var himla kul det med. Även om bara jag drack..
Jag hade ingen kamera med mig så jag tog kort med Egons kamera, bilder kommer därför någon annan gång.

Imorgon åker jag till pappsen i Danmark och myser i en vecka.

Ha det så bra!


Våra rätta jag


Nyfrissad

Jag är värdelös på att ta kort på mig själv men det här får duga..
Det blev mycket kortare och mycket blondare.


Kvällsläsning :)


Planerar

Det är verkligen inte det lättaste att planera en resa till Usa och att hyra en bil är fruktansvärt dyrt. Jag önskar att det var lika lätt att köpa en bil som det var i Nya Zeeland.. Nu är vi lite inne på att istället ta tåget ifrån Miami till New York men det skulle innebära att vi inte skulle kunna åka till Toronto. Det är något jag har drömt om sedan vi träffade några därifrån i Thailand. Eller om vi ska försöka köpa en bil. Eller flyga?
Aahh.. Jag vet inte..  

Vår fina hippievan i Nz

25 dagar kvar!


Visakort-kort

Jag har suttit länge nu och kollat igenom bilder för att bestämma vilket jag ska ha på mitt nya visa kort. Det är minsann inte det lättaste ska ni veta! Men jag hittade iallafall en massa andra foton som jag nog inte visat tidigare. De är från hela världen..


Fler bilder från natten


Vampyr

Avatar


Pyssel

Idag har jag gjort en massa nödvändiga ärenden halva dagen och resten av dagen har jag gjort pärlplattor och rensat i mina scrapbookinglådor. Det behövdes! Nu är det dags för köket att storstädas. Det känns skönt att få saker gjorda :)


Ha en trevlig kväll!


Carrie



Jag borde kanske sova men..

jag har fastnat i ett bildredigeringsprogram. Jätteroligt!


weheartit

TumblrTake my paw by ~MisuraniPELL'SHappily Ever After Starts HereHappily Ever After Starts HereMore Quotesfashion, jewelries, necklace, new york, paris, photography - inspiring picture on Favim.comjuliaInspiring picture<3


Grym tjej


Cher Lloyd var med i X-factor Uk och sjöng några grymma låtar. Bäst tycker jag "Love the way you lie" var (kolla in den på youtube!). 
With your love är hennes senaste som hon sjunger med Mike Posner.


Var tog helgen vägen?

Det var värst vad denna helgen försvann fort. Idag är det 29 dagar kvar innan jag och min älskling åker till USA så resten av dagen har jag tänkt spendera framför datorn för att leta boende.

Men innan det tänkte jag berätta vad jag gjort i helgen. I fredags kom Fanny (yejj), Sabina, Challe och två till hem till oss och partade. Sen gick vi som vanligt till Stadt och dansade loss.

Vi satte ihop den perfekt mannen :P

På lördagen blev jag inringd och fick jobba på campingen. Jag började först klockan tre som tur var.. Och kvällen var lugn så det var skönt.

Igår var det söndag som i vanlig ordning betyder städ och tvätt-dag fast denna söndagen åkte jag till vånga istället och kollade på den årliga modeshowen. Mycket roligare :P


Mys

Åh vad jag älskar att se på en romantisk, töntig, ochdelevdelyckligaiallasinadagar, feel good film. Jag såg nyss the accidental husband med Uma Thurman i huvudrollen och jag gillar den mysiga känslan man får i kroppen efter en sån film.

 


Lmao

damn you auto correct funny iphone fails and blunders
damn you auto correct funny iphone fails and blunders
damn you auto correct funny iphone fails and blunders
damn you auto correct funny iphone fails and blunders


Haha http://damnyouautocorrect.com// är sååå roligt!!


Christer i P3


Jag saknar KT- tiden då vi gjorde en massa roliga projekt.
Här gjorde jag ett event med Christer Lundberg som var en riktigt skön snubbe :)


USA planering

Äntligen har vi bokat resan till USA!! Det kommer att bli en så himla rolig resa!
Jag reser till San Francisco den 7 november tillsammans med min sambo. Därifrån hyr vi en bil och åker hela vägen till New York. Den 25 januari nästa år lämnar vi staterna och åker hem.  

Nu har vi bara några saker kvar att fixa - bland annat:
 *Hyrbil
*Inresetillstånd
*Försäkring
*Pengar :P


Ungefär såhär ska vi åka


A beautiful lie


Black and white


Macaronsbakning!

Gårdagen spenderade jag hos mamma. Ibland kan jag få lite abstinens av att bo i en lägenhet och måste åka hem till mamma och greja. Så igår klippte jag gräs och gjorde iordning ute inför vintern. Morfar körde mig i sin nya bil. För ett tag sedan flyttade morfar från sitt hus till en lägenhet och flera gånger har någon tömt hans bil på bensin. Vem gör så?? Idioter.. 

Idag har jag och Challe bakat Macarons hela dagen. Det var första gången för oss båda men jag tycker faktiskt att de blev riktigt bra. Lite skrynkliga dock :P Jag hann inte stanna för att se resultatet men Challe kommer hem till mig imorgon och visar upp resultatet.


Ny design!

Har försökt att göra en ny header till bloggen i några timmar nu. Att det ska vara så himla svårt! Hittade iallafall ett bra program som jag förstod mig på, nu ska jag bara komma på hur jag vill att det ska se ut. Denna får duga sålänge..


I brist på en bild från min dag lägger jag istället upp en på mig och
Buzz, eftersom jag längtar till Disney World  :D


Fint



Yejj, har äntligen lärt mig hur man lägger in klipp i bloggen c: "Klapp på axeln"


Visste du att...

...Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen ^^


Söndag

Hej solstrålar!
Hoppas att ni har haft en fin vecka. Vilket underbart väder det har varit! Jag har haft en ganska lugn vecka och solat så mycket jag kunnat. Man får ju passa på! I onsdags hade vi tjejkväll på gymmet vilket jag tror var väldigt uppskattat. Det är definitivt något vi ska fortsätta med fast nästa onsdag börjar Greys anatomy så jag tror nog att vi ska ha det på torsdag istället.

Igår kom Philip och Sandra hem till oss för en mysig middag och spelkväll. Vi bjöd på fläskfilé och klyftpotatis och spelade bland annat geni och Fia med knuff. Det blev en riktigt rolig kväll!

 


Det får vara nog för i afton. Nu har jag ett kök att städa. Tjillevippen!