Santa Monica och Venice beach

Nu har vi hängt i las vegas i 4 nätter och internet på hotellet var sviiiindyrt. Därav den mycket dåliga uppdateringen.. Det här skrev jag den 27 november, alltså den första advent.

Idag åkte vi till Santa Monica och gick därifrån till Venice beach. Först var vi på piren och kollade bland annat i den sista butiken på route 66 och på nöjesfältet som är ute på piren. Det tog längre tid att gå än vi hade tänkt men det var helt underbart att slänga av sig skorna och gräva ner tårna i sanden och gå längs havet. Vattnet var galet kallt så något dopp blev det dock inte :P Vi spenderade hela dagen på stranden och såg solen gå ned vi horisonten.Otroligt vackert :D

Klockan sex hade halva hollywood stängts av för en jättejulparad. Jag tror att den pågick i tre timmar, det var iallafall så länge vi kollade. Alla high school orkestrar från Los Angeles var med och spelade olika låtar och en massa kända filmbilar (bland annat de riktiga bumlebee-bilarna, innan och efter) körde förbi. Även stora uppblåsta figurer och en massa b-kändisar som La Toya Jackson var med.

 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0