Florida Keys

Igår sov vi på ett jättemysigt ställe som hette Sandpiper motel en timme ifrån Key West. Jag kan rekommendera er att bo där om gillar katter för det hade de massor av. En utav katterna var jättegosig och hade ingen svans så vi kallade honom för Pelle svanslös.

Idag åkte vi till Key West som är den ö som ligger så långt söderut man kan komma i Usa. Florida Keys består utav flera öar som sitter ihop av en väg med broar och det är en mycket fin väg vid havet. Tyvärr så var det storm och kallt idag när vi åkte dit så det annars kristallklara vattnet var grumligt. Men det var fint ändå! I Key West tog vi kort vid den sydligaste punkten, kollade på alla fina hus (ett av dem bodde Ernest Hemingway i) och kikade i småbutiker. När solen började gå ner lämnade vi Florida keys och hittade ett motell brevid en outletmall i Florida city. Vi hann bara kolla i butiker i en timme innan de stängde men det fanns inget roligt där ändå.

Alla motell ser förresten ungefär likadan ut överallt i landet fast priset kan skilja ganska mycket. I början av vår resa betalade vi 40-60 dollar (1 dollar är ca 7 kr) men här i Florida är det högsäsong så nu kostar det mellan 70-100 dollar natten.

Just nu kollar vi på en film som handlar om en jättekrokodil, väldigt passande med tanke på att vi ska till Everglades imorgon :) Vi hörs, kram!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0