Washington DC

Fredag den 13 började vi dagen med att vinka av Bumblebee på båthamnen (skeppade hem bilen till Sverige) i Brunswick. Där hoppade vi på en Greyhoundbuss. Efter nästan 1000 mil i en bil var det trevligt med lite miljöombyte, speciellt för Anders som slipper köra. Två byten och 15 timmar senare är vi nu i Washington DC som är den näst sista anhalten på vår nästan 3 månader långa resa.



Från Greyhoundstationen lyxade vi till det och tog en taxi till hostlet som vi för första gången hade bokat i förväg. Det är lite av en chansning att göra det innan man har sett stället men efter en natt i buss och inte så mycket sömn spelar det inte så stor roll. Hostlet visade sig vara.. speciellt. But in good way! Väggarna och trappan är helt snea och huset är jättesmalt med tre våningar. Jag gillar det! Eftersom vi kom tidigt på morgonen var inte vårt rum färdigt så vi fick ett privatrum sålänge så vi kunde duscha och sova några timmar. Ägaren till stället är lika speciell som huset men himla snäll. När vi låg och sov knackade han på och sa att vi fick behålla rummet om vi vill istället för att bo i ett dorm som vi har betalat för. Nice! Stället vi bor på heter International House of United Tel Inc.



När vi gjort iordning oss gick vi till en hälsomässa som inte låg långt ifrån där vi bor. Det var trevligt och det är alltid kul att ta gratisgrejer på mässor. Synd bara att det var en hälsomässa eftersom man annars brukar få en massa godis :P



Efter mässan gick vi ut i kylan (jättekallt här ju) och strosade runt lite. Kollade på Washington monument och gick även en sväng på ett Smithsonian museum (där Bones jobbar). Vi kollade på dinosaurier, människans evolution och på djur från havsbotten. Det finns väldigt läskiga men otroligt fascinerande djur där.



Peace out!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0