Byron Bay

Nu ar vi framme i Byron Bay, en jattemysig och fin hippiestad vid havet. Det var en lang bussresa men det gick ganska fort eftersom vi sov nastan hela vagen. Nar vi lamnade Sydney akte vi forbi Operahuset som var upplyst, valdigt fint! Vi stannade tre ganger sa man kunde stracka pa benen, pa ett stalle flog det runt hundratals stora guldskalbaggar. Nar vi inte sov pa bussen kollade vi pa det otroligt vackra landskapet utanfor, jag hade inte forvantat mig att det skulle vara sa gront som det ar och brevid vagen skuttade det kangruer. Busschafforen sag ut som han som spelar Fred Flinta. Nar vi kom fram stekte solen, nar vi akte fran Sydney kl 23 pa kvallen var det 31 grader. Vart hostel - Nomads ar ett jattefint och frascht stalle. Vi bor med 5 andra, jag trodde att det skulle vara lite jobbigt men det gar faktiskt jattebra! Efter vi fatt var nyckel till rummet bytte vi genast om till bikini och gick till stranden. Stranden ar underbar! Tyvarr blaste det lite och det var stora vagor sa vi stannade inte sa lange och jag ar fortfarande lika vit..

Pa kvallen satte vi oss pa uteterassen och drack vin gjort pa fiskrens, agg och mjolk bland annat. Mums! Spelade kort med ett gang och den som hade mest poang pa handen nar spelet va over forlorade och fick kora ett spel som heter "Busdriver". Nagon som hort talas om det? Sjalvklart forlorade jag. Bada gangerna. Vilket resulterade i att en hel del fiskrens rann ner.. Senare gick vi till ett stalle som heter Cheeky Monkey dar dansa pa bordet fick en helt ny innebord. Det fanns inte ens nagot dansgolv, bara bord.

Idag har vi hangt pa beachen men det har varit lite mulet och senare regnade det. Nar vi kom hem at vi lite och sen stensomnade vi alla tre, jattelange. Nar vi vaknade var det forsent att ga ut tyckte vi sa vi har slappat pa hostlet istallet. Nu ar klockan halv 1 pa natten och vi ar hungriga sa ska ga ut och ata lite.

Glom inte kommentera nu!

Puss och Kram Sabina

Kommentarer
Emelie

Gud vad underbart med Australien!! Saknar dig dock.. Pussss

2009-12-19 22:43:01
Anette Persdotter

Ser helt underbart ut. Kul att kunna följa er. Här är riktigt vinterlandskap och 12 grader kallt. Ha det så jättegott tjejer. Avundsjukan sticker allt litegrann men ni är värda det här. Kram Mamma Anette

2009-12-21 18:52:29

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0