Ubud

Igår morse kom Anna till hotellet. Det var jätteroligt att se henne. Vi tog en taxi och åkte till Ubud som ligger ungefär en timme från Semniyak. När vi var framme checkade vi in på Ina inn och fick varsin bungalow. Att bo i en bungalow med halvöppet tak innebär att man även har en massa insekter som inneboende och speciellt myror har flyttat in i vår. När man går ut ur bungalowen har man utsikt över ett risfält och när vi gick och la oss somnade vi till ljudet av tusentals grodor, cikador, syrsor och andra väldigt högljudda insekter. Det kändes som jag sov utomhus i en regnskog. Jag trodde att jag skulle störa mig på ljudet men det var länge sen jag sov så gott som i natt. När jag vaknade i morse så var jag dock helt full med myggbett..

Under tiden Anna och Daniel var och fick massage gick jag och Anders och kikade i byn. Vi gick till Monkey Forest och kollade på apor och tempel, det fanns en massa söta bebisapor och man var tvungen att hålla i alla lösa föremål annars tog aporna dem. Jag hittade även ett par byxor som jag ska försöka trycka ner i min väska.

Imorgon åker vi vidare till Gili meno där vi ska bo i åtminstone sex veckor. Jag vet inte om vi kommer att ha något Internet där så om någon vill ringa har jag tfn: 0062-(0)87861812615.

 

Ha det sa bra!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0