Regnigt Nelson..



Idag kom rektorn på NMIT – Elisabeth och berättade vad vi ska göra på vår tripp runt Sydön. Det ska bli väldigt roligt att få se alla ställen, vet dock inte om jag kommer att hoppa bungyjump i Queenstown som jag vet att många andra i klasen planerar. Idag hade vi även redovisning på den 3 veckors tripp vi planerat och man fick en hel del idéer från de andras redovisningar om vad som finns att göra på Nordön.

 


På marknaden som är varje lördag


Stranden

Tyvärr är vädret inget kul eftersom det ösregnar men vi hoppas på att det kommer lite sol imorgon så att vi kan åka till beachen och lägga oss. Senare ikväll ska de flesta med till stranden och äta på The Boat Shed. Efter det blir det utgång i stan.



 

Det är många saker som inte är så bra med vårt boende. Dels finns det inte allt man skulle behöva, t ex sänglampor eller tillräckligt med plattor osv. Sen ramlade en jättestor ventilationsgrej ner i badrummet och var bara några centimeter ifrån att träffa Liisen i huvudet! Det som är bra med boendet är att det i alla fall är fint och vi har varsitt rum (trots att väggarna är tunna och vi hör om någon pratar i rummet bredvid) och att det är så nära till allt. Lägenheterna ligger intill skolan och man ser in i datasalen ifrån vårt rum och det tar inte många minuter att gå till bar eller shoppinggatan.

Ha det bra!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0