Bugi beach

Vi tåg båten ifrån Bali till Gili Meno som är den mellersta och lugnaste av Giliöarna. Flyttade in på Bugi beach. Idag bor vi 9 personer här. Vi sover i ett hus som består av två bungalows med en säng i varje som sitter ihop med en stor terrass med en massa madrasser på. Jag och Anders sover mellan de två bungalowsen under ett myggnät. Det är varmt på natten men det kommer en härlig havsbris eftersom huset ligger på stranden brevid det turkosa havet.

Vi har gått promenader på stranden, att gå runt hela ön tar ungefär två timmar, badat i det varma turkosa havet, snorklat och solat. Men det är omöjligt att vara i solen länge, det är för varmt. Mycket skönare att ligga på terrassen där det är skugga och ljumma behagliga vindar.

Kockarna!

En dag när solen gick ner, som är otroligt vackert vid horisonten med utsikt över vulkanerna på Lombok, fick Anders en massage i en utav de två berugerna som ligger på stranden. Massagetanterna har kommit varje dag nu eftersom det alltid är någon i gänget som vill ha massage.

Vi har inte bara haft det alldeles alldeles underbart, utan vi har även fått en del jobb gjort. Det var skönt att komma igång! Så nu är det bara att fortsätta i den här takten.

Ekologisk diskmaskin :)

Gili Menos i-SITE :P

Bonfire on the beach


Kommentarer
Ann-Marie & Egon

Hej!



Helt underbart, vad kostar en timmes massage?

Här hemma börjar björkarna att slå ut.

Våren är här.

2010-05-02 20:39:55
liindblaads

vad tycker du om bloggar som drivs utav killar ?

säg din åsikt på min blogg

kram



2010-05-02 21:06:45
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Cindy

waah! man känner avundsjukan :)

2010-05-02 21:14:10
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Maackyy

verkar fett najs ändå :O

2010-05-02 21:37:51
URL: http://kandykupps.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0