Paradiset = trakigt?

Jag mar mycket battre nu men istallet har Anna blivit sjuk och haft feber och Anders har dessutom fatt en massa konstiga varbolder pa halsen. Hur vara magar mar ska vi inte ens prata om! Ni som har toalett dar man slipper spola for hand ska vara lyckliga! Paradiset ar fortfarande otroligt vackert, men for mycket av det goda blir i langden trakigt och vi har borjat bli lite bittra. Sa nasta vecka drar vi vidare. Vart har vi inte helt bestamt an :P




Kommentarer
ingrid din Farmor

Hej!



Det var tråkigt att höra -det är skönt att du känner dig lite bättre nu.Anders med sina bölder det låter inte så kul - i ett sådant klimat är det naturligtvis lätt att få en infektion - hoppas Anders snart piggnar till också naturligtvis Anna .



Här hemma har det varit pingst -i går besökte vi Lundakarnevalen den är vart 4 år -jag har skickat dig bilder till ditt e-mail.Det var naturligtvis massor med människor där- efteråt körde vi upp till Sofiero och gick där och tittade på alla blommor.

I dag har vi hälsat på Claes Dotter som bor i Trelleborg. Vi skall i morgon börja bygga vår vinterträdgård hoppas det kommer att gå bra.



Skall bli underbart att få träffa dig igen!!



Puss och Kram

Din Farmor Claes hälsar

2010-05-23 18:10:35
Amis

Fin blogg =)

2010-05-25 10:15:48
URL: http://www.metrobloggen.se/amis

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0